5-6C Yrityskylässä



Opiskelimme Yrityskylässä työelämän taitoja ja olemaan töissä. Me työskentelimme K-Supermarketissa. Minä Adil työskentelin K-kauppiaana. Kauppiaana minun piti hoitaa veroja ja laskuja, huolehdin että kaikki on hyvin ja antaa töitä kaikille, jotka työskentelivät K-Supermarketissa. Myyjät huolehtivat osastoista, kassoista ja asiakaspalvelusta. Myyjien piti olla kohteliaita ja ystävällisiä asiakkaita kohtaan. K-Supermarketissa työskentelee myös osastopäällikkö. Osastopäällikön työnä oli maksaa palkat, verot ja laskut.  
Yrityskylässä oli todella hauskaa vaikka alussa luulimme, että siellä on tylsää. Yrityskylässä vaikeinta oli käyttää kassaa mutta hauskinta oli työskennellä K-Supermarketissa ja nähdä kun muut tekivät hyvää työtä. 
Adil ja Joni 5-6C 



 

Minä Samip olin yrityskylässä työterveyshoitaja. Siellä oli mukavaa tehdä töitä. Esimerkiksi siellä tarkastetaan potilaita. Meillä ei ollut kiire, siellä me tehtiin ihan rauhassa työtä. Potilaiden hoitoaika oli noin 15 minuuttia ja oli hauskaa tarkastaa potilaita. Ja meillä oli myöskin vapaa-aika. Meillä oli 2 kertaa vapaa-aikaa. Vapaa-ajalla me tehtiin ostoksia ja me saatiin pankkikortti. 
Samip 5-6C ​