6 BD YRITYSKYLÄSSÄ 23.11.2017


PÄIVÄMME YRITYSKYLÄSSÄ 

Päivämme alkoi 8:15 kokoonnuimme luokkaan ja haimme eväät. Lähdimme bussipysäkille ja lähdimme bussilla yrityskylään.  Yrityskylässä yrityksemme oli kyläkahvila. Muhis oli yrittäjä ja Nana ja Zahra olivat työntekijöitä. 
Saavuimme kohteeseen. Kävimme säännöt läpi ja päivämme alkoi kyläkokouksella. Kyläkokouksen jälkeen oli tiimipalaveri, jossa saaimme ohjeita työhömme. Nanalla alkoi vapaavuoro ja Muhiksella ja Zahralla työvuoro. He palvelivat asiakkaita ja jakoivat lounaita ja Nana kävi ostoksilla. 
Nanalla alkoi työvuoro ja Muhiksella alkoi vapaavuoro. Nana ja Zahra tekivät työtä ja palvelivat asiakkaita. Muut yrityksen henkilöt hakivat lounaat meiltä ja opettajat hakivat kahvia, teetä ,mehua tai kaakaota.  
Muhis tuli vapaavuorolta ja Zahralla alkoi vapaavuoro. Nana ja Muhis tekivät töitä. Nana palveli asiakkaita ja Muhis hoiti laskuja.  Hoidimme päivän aikana myös tehtäviä, joita tabletissa luki.  
Pidimme viimeisen tiimipalaverin. Päivä oli loppumassa ja myimme viimeiset kaakaot, kahvit, teet ja mehut.  Sen jälkeen siivosimme ja suljimme kahvilan. Menimme tämän jälkeen päätöskokoukseen ja lähdimme yrityskylästä. 
MIELIPITEET: Mielestämme oli hauska työskennellä yhdessä ja oli helppo päästä yhteisymmärrykseen. Opimme päivän aikana paljon työelämästä ja myymisestä. 

Nana, Muhis ja Zahra.